Overleef je?!

“Inkoop en verkoop noodgedwongen in het huwelijksbootje?”

Samenwerking en mindset essentieel voor het overleven van proposalmanagers, inkopers en salesmanagers als beroepsgroep, maar kunnen zij wel samenwerken?

APMP NL 15 jaarVolgens ingewijden kunnen deze beroepen inderdaad mogelijk verdwijnen in hun huidige vorm. Wat komt ervoor in de plaats in de toekomst? Anderen claimen dat de juiste mindset essentieel is voor een goede samenwerking tussen deze beroepsgroepen. Als dat zo is, wat is dan die juiste mindset?

De Association of Proposal Management Professionals (APMP) viert haar 15 jarig bestaan in Nederland met een interdisciplinair congres (jubileum.apmp.nl) dat opgebouwd is rond deze zeer actuele en urgente thema’s, waar de gehele wereld van vraag, aanbod mee te maken heeft. Het wordt daarom naar alle waarschijnlijkheid het belangrijkste congres voor deze beroepsgroep van 2019.

Het congres vindt plaats op 10 en 11 april 2019 in Bunnik.

Prominente sprekers uit het bedrijfsleven, openbaar bestuur en academische wereld geven hun mening. Zij bestaan uit mensen op C-level, ervaren professionals, overheidsmedewerkers en opinieleiders op hun vakgebied. Zij zullen ingaan op de uitdagingen waar proposal management, inkoop en sales voor staan en met deelnemers hierover in discussie gaan.

Je kan kiezen uit spannende, inhoudelijke praktijkcases over samenwerking tussen inkoop of verkoop, rechten, academische wereld, bedrijfsleven, bestuur, politiek en marketing, begeleid door top-sprekers en opinion-leaders op hun vakgebied!

Reserveer snel je ticket, het aantal plaatsen is gelimiteerd!

Tweedaags evenement

Awards diner op woensdag 10 april 2019
  • Diner
    Tijdens een feestelijk diner vieren wij het 15-jarig bestaan van onze vereniging in Nederland. Er alle gelegenheid te netwerken in een informele setting!
  • Uitreiking awards
    Tijdens het zakelijk gedeelte diner worden prijzen uitgereikt voor beste proposalmanager van 2018 en voor het beste proposalteam van 2018. Een deskundige en onafhankelijke jury bepaalt de genomineerden en de winnaars.
  • Muziek!
    Live muziek wordt verzorgd door de bekende band De Hitmen, een garantie voor spetterende rock, blues en jazz classics!
Congres: donderdag 11 april 2019

Het programma van het kennis- en netwerkcongres is zodanig samengesteld dat uiteenlopende aan elkaar gerelateerde disciplines belicht worden door zeer  hooggekwalificeerde en ervaren sprekers. Zij gaan ieder vanuit hun eigen invalshoek uitgebreid in op het thema van dit congres: interdisciplinaire samenwerking en mindset.

Uiteraard is er alle gelegenheid om met hen van gedachten te wisselen, vragen te stellen en te netwerken!

Locatie

De locatie voor beide dagen is kasteel Cammingha in Bunnik, een middeleeuws kasteel (1395!) en boerderij in het groen aan de Kromme Rijn. Dit zorgt voor een inspirerende en zakelijke omgeving. Het kasteel en boerderij hebben een exclusieve uitstraling, fantastische keuken en een sfeervolle ambiance die zorgt voor inspiratie!

Zoeken

Inloggen

APMP leden kunnen hier inloggen met hun e-mail adres. Let op: Met inloggen gaat u ook akkoord met ons privacybeleid, zie menu "Privacy" in de footer van deze pagina